Extern winnen is intern beginnen
31 January 2023

Het coronavirus heeft impact op alle organisaties. Ook u heeft maatregelen op het gebied van thuiswerken moeten treffen; op zo’n moment wordt de impact van ICT op uw bedrijfsvoering pas écht duidelijk. Dit heeft u wellicht niet door als uw organisatie op volle toeren draait. Het is echter ook belangrijk om de organisatie intern op orde te krijgen. Daar is nu wellicht meer ruimte voor gekomen.

“Bij de schilder thuis bladdert de verf van de muur” is een gezegde dat we vaker terug horen komen. In tijden van drukte ligt de prioriteit vaak niet bij het verbeteren van interne processen. Nu is het tijd om terug te kijken op de afgelopen periode, de knelpunten in kaart te brengen en uw bedrijfsprocessen daarop te optimaliseren. Onderzoek of u het maximale uit de software haalt die u al in gebruik heeft en zorg dat alle systemen in elkaar integreren. En waar mogelijk: kijk vooral vooruit. Is uw huidige software of ICT-systeem nog wel voldoende om uw langetermijndoelstellingen te bereiken?

Het is een heel traject om tot een verandering van processen en systemen te komen; zeker in complexe situaties. Denk aan het vervangen van een ERP- of CRM-systeem: software die in uw hele organisatie verweven zit. 

Aspect ICT heeft advies mogen geven in meerdere CRM- en ERP-selectietrajecten. Daarom werken wij graag met u samen om een weloverwogen selectie te maken voor uw systemen. Hierdoor bent u klaar voor de toekomst en kunt u echt grote stappen maken!

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!