Ontdek, leer en innoveer

Het werk van een OutSystems Developer

Software Developer Aspect ICT

 

Wij vroegen een aantal medewerkers van Aspect ICT naar hun ervaringen, drijfveren en wat het werken zo leuk maakt. Ben jij benieuwd naar de antwoorden? Lees dan gauw mee:

Wie is Jurre?

Mijn naam is Jurre, ik ben 27 jaar en ik kom uit Meerkerk. Hier woon ik samen met mijn vriendin en onze hond. In mijn vrije tijd geef ik training aan honden bij een hondenschool. Verder heb ik op het MBO de opleiding Software Development gevolgd en vervolgens ben ik verder gaan studeren op het HBO. Ik ben sinds oktober 2020 werkzaam bij Aspect ICT als Software Developer op de afdeling Maatwerk.

De start van Jurre zijn loopbaan bij Aspect ICT

Bij mijn vorige werkgever ging de omzet achteruit en was ik genoodzaakt verder te zoeken naar een nieuw uitdaging. Toen kwam Aspect ICT op mijn pad. Hier heb ik de rol als Software Developer. Als developer werk ik voornamelijk met het OutSystems platform, waarmee je op basis van low code technieken applicaties kan maken. Als een relatie bijvoorbeeld een systeem wil vernieuwen nemen wij dit over en bouwen we het opnieuw. Ik zit momenteel volledig bij onze relatie behalve op de woensdag, dit betekent dat ik heel nauw contact met ze heb en er veel ruimte is om te evalueren over hoe het gaat en wat er allemaal loopt. Het fijne hiervan is dat de communicatie direct loopt.

Wat is je ambitie?

Mijn insteek bij het vinden van een nieuwe baan was om een organisatie te vinden met een lange termijn relatie, en meer richting een leidende rol. De ruimte en de potentie is er ook bij Aspect ICT en ik ben mij hier momenteel ook stap voor stap aan het ontwikkelen.

Wat maakt het leuk om bij Aspect te werken?

Wat het werken bij Aspect ICT zo leuk maakt is dat je hier bij iedereen kan binnen lopen en de lijntjes kort zijn. Je krijgt alle hulp die je nodig hebt. Ook wordt er een plan gemaakt om jezelf te kunnen ontwikkelen en je kan en mag altijd vragen stellen. Het is echt een familieclub.