Ontdek, leer en innoveer

ICT beheer uitbesteden aan een ervaren partner

ict-beheer-uitbesteden

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven innoveren en te focussen op jouw corebusiness. Digitale transformatie is hierbij niet meer weg te denken. IT-outsourcing speelt hierin een cruciale rol, maar tegelijkertijd is dit vakgebied vaak complex en veranderlijk. Om jouw organisatie hierin succesvol te maken, is het uitbesteden van ICT-beheer aan een ervaren managed services partner een slimme keuze. Waarom dit zo is, en wat wij als ervaren partner te bieden hebben, leggen we graag uit.

 

Wat er in deze blog wordt behandeld:

 

De voordelen van ICT beheer uitbesteden

Als ondernemer wil je je kunnen richten op je corebusiness, zonder je zorgen te hoeven maken over ICT-zaken. Het uitbesteden van ICT-beheer kan hierbij een uitkomst bieden. Niet alleen hoef je je geen zorgen te maken over gekwalificeerd personeel of het bijhouden van kennis over de nieuwste technologieën, ook kan het uitbesteden tijd en geld besparen en flexibiliteit bieden bij opschaling. Daarnaast kan het helpen om voorop te lopen op de ontwikkelingen in de branche. Lees meer over de voordelen van ict beheer uitbesteden...

 

Aspect ICT als managed services partner voor ICT beheer

Wij zijn Aspect ICT, een landelijk opererend ICT-bedrijf met meer dan 130 gepassioneerde professionals. Wij helpen bedrijven bij digitale transformatie door hen te ondersteunen op alle vlakken van ICT. Door een goede relatie op te bouwen en te onderhouden weten wij wat er écht speelt binnen uw organisatie, en kunnen wij u op maat gemaakte hulp bieden. Lees meer over Aspect ICT...

 

 

Een vast aanspreekpunt voor alle ICT vraagstukken

Wij werken met klantteams die bestaan uit professionals met verschillende specialisaties. Zo kunnen wij uw organisatie op één centrale plek adviseren en ondersteunen op alle ICT-gebieden. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat we inzicht krijgen in uw organisatie en de daarbijbehorende ICT-infrastructuur. Zo kunnen wij zorgen voor preventieve monitoring van uw systemen, en op afstand uw ICT-beheer 24/7 monitoren, waardoor we al snel kunnen anticiperen op mogelijke problemen of storingen.

 

 

ICT-beheer voorbeeld uit de praktijk

Een recent succesverhaal is RAVAS, een bedrijf dat actief is op het gebied van weging en data-integratie. De digitale transformatie was hierbij een grote uitdaging. Door het ICT-beheer van RAVAS uit handen te nemen, konden zij zich weer focussen op hun kernactiviteiten. Doordat wij de ICT-omgeving van RAVAS volledig overnamen, konden we garanderen dat de continuïteit van de organisatie niet in gevaar kwam.

 

Wil jij ook de regie in handen houden over jouw digitale transformatie, en je geen zorgen hoeven maken over ICT-beheer? Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.