Sneltoetsen voor Microsoft Teams
31 January 2023

Tegenwoordig is Microsoft Teams een veel gebruikte tool. Het wordt gebruikt voor communicatie tussen collega's onderling en voor communicatie in projecten. Om op een efficiëntere manier te communiceren, kan het gebruik van sneltoetsen handig zijn. In deze blog geven wij een overzicht van de sneltoetsen die u kunt gebruiken:

1. ALGEMEEN

Wellicht dat een aantal sneltoetsen u bekend voorkomen, want sommige sneltoetsen op zijn ook te gebruiken op andere programma's op Windows. De algemene sneltoetsen zijn eenvoudig uw gebruikersinstellingen aan te passen. 

2. NAVIGATIE

Binnen Microsoft Teams zijn een aantal basis functie beschikbaar. Via onderstaande sneltoetsen kunt u deze functionaliteiten makkelijk benaderen. Zo kunt u één sneltoets de agenda, een chat en een bestand openen. 

3. BERICHTEN

In Microsoft Teams is het mogelijk om berichten in groepsverband of persoonlijk te versturen. Dit vindt u binnen Teams terug onder het kopje "chats". Er zijn een aantal sneltoetsen die het versturen van berichten makkelijker maakt.  

4. VERGADERINGEN EN GESPREKKEN

Één van de belangrijkste communicatievormen binnen team is het contact via beeld en/of geluid. Het is mogelijk om een vergadering op te zetten via uw agenda of vanuit een 'chat' met één of meerdere personen. De sneltoetsen die u hiervoor kunt gebruiken zijn: 

De nieuwsbrief ontvangen?

Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijft op de hoogte van het ICT-nieuws!