Ontdek, leer en innoveer

Persoonlijk ICT support - Waarom Aspect ICT met klantteams werkt

Servicedesk - Aspect ICT

Aspect ICT is een groeiende organisatie die altijd gericht is op de beste service voor onze klanten. In lijn met die doelstelling hebben we ons klantcontactcentrum en servicedesk ook mee laten groeien. Aspect ICT behandelt wekelijks meer dan 550 tickets. Een gestroomlijnd proces is daarom van groot belang voor onze organisatie. En toch, wat wij bij Aspect ICT heb ben geperfectioneerd, is de kunst van het behandelen van zoveel mogelijk vragen, zonder dat de persoonlijke tint van de samenwerking verloren gaat. Het klantenteam speelt hierbij een cruciale rol, omdat zij de expertise en de persoonlijke aandacht voor elke klant behouden, terwijl ze tegelijkertijd snelle en effectieve oplossingen bieden. Hoe werkt dat dan precies? 

 

Een unieke aanpak - Hoe gaat een klantteam bij Aspect ICT te werk?

Aspect ICT is toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en persoonlijke aandacht aan haar klanten. De klantteams zijn een van de belangrijkste aspecten in onze benadering van klantenservice.

Een klantteam bij Aspect ICT bestaat uit een kleine groep medewerkers met verschillende expertise die zich richten op het beantwoorden van vragen van klanten. Als een relatie contact opneemt met Aspect ICT, kan hij direct een beroep doen op één van de acht medewerkers van het klantteam, die precies weet wat er speelt en hierin snel en effectief kunnen helpen.

Door te werken met klantteams met een vast aanspreekpunt, wordt de doorlooptijd van ticket afhandeling verkort en kan er een persoonlijke band worden opgebouwd tussen de medewerkers en de klanten. Interne samenwerking tussen de klantteams en de engineers bij Aspect ICT garandeert dat vragen van klanten nog sneller en efficiënter worden opgelost, terwijl de persoonlijke aandacht gegarandeerd blijft. Bij Aspect ICT worden klantenteams beschouwd als een belangrijke sleutel tot effectieve klantenservice en persoonlijke aandacht. 

 

Hoe onze klantteams voordelen bieden voor onze relaties

Klantteams zorgen voor persoonlijke aandacht en efficiënte afhandeling

Een klantteam bij Aspect ICT bestaat uit een groep van 8 medewerkers die zich bezighouden met het beantwoorden van vragen van klanten. Wanneer een relatie contact opneemt met Aspect ICT, wordt deze direct doorgeschakeld naar een van de 8 klantteam-medewerkers. Zo komt de relatie altijd terecht bij iemand die precies weet wat er bij hem speelt en hierin snel een effectieve oplossing kan bieden. Zo heeft elke klant bij ons een vast aanspreekpunt, waardoor er een persoonlijke band kan worden opgebouwd. 

 

Snellere afhandeling

De medewerkers van het klantteam en de engineers bij Aspect ICT werken nauw samen. Zowel de klantteams als de engineers zijn gevestigd op hetzelfde kantoor, waardoor kennisdeling en afstemming makkelijk verloopt en vragen van klanten nog sneller kunnen worden opgelost. Zo blijft kwaliteit en persoonlijke aandacht gegarandeerd en worden klanten snel en efficiënt geholpen. 

 

Kennis over specifieke klantsoftware

De medewerkers van het klantteam en de engineers bij Aspect ICT werken nauw samen. Zowel de klantteams als de engineers zijn gevestigd op hetzelfde kantoor, waardoor kennisdeling en afstemming makkelijk verloopt en vragen van klanten nog sneller kunnen worden opgelost. Zo blijft kwaliteit en persoonlijke aandacht gegarandeerd en worden klanten snel en efficiënt geholpen. 

 

Conclusie

Bij Aspect ICT staat klantenservice centraal, en onze klantteams vormen de ruggengraat van deze benadering. Door een combinatie van expertise, persoonlijke aandacht en efficiënte processen zorgen we ervoor dat elke klant de beste service krijgt. Onze aanpak leidt tot snellere afhandeling van tickets, een persoonlijke band met onze klanten en een constante focus op kwaliteit. Met onze klantteams blijven we streven naar excellente service en tevreden klanten.