Ontdek, leer en innoveer

De Premium edities van Exact Online voor uw organisatie

Exact Online Premium Consultant

In het standaard Exact-ecosysteem heb je al bijzonder veel mogelijkheden om je administratie – financieel en logistiek – goed te kunnen organiseren. Met de Premium-variant doet Exact er nog een schep bovenop. En Aspect ICT kan nóg een stap verder. Met specifieke tools en apps is Aspect ICT in staat om nog veel meer uit je software te halen.

Steeds meer dienstverlenende handelsbedrijven schakelen door naar de  Premium edities van Exact Online. En dat is niet zonder reden, volgens Xander Verschuren van Aspect ICT. “De meest uitgebreide variant biedt overzicht over je administraties heen, zodat je goed kunt zien hoe de zaken ervoor staan. Ook is het mogelijke om vrije velden aan te maken, mocht je specifieke gegevens willen vastleggen die niet standaard in Exact te zien zijn. Verder kun je in de Premium varianten zelf intelligentie toepassen. Bijvoorbeeld dat je een melding ontvangt als er een aanpassing wordt gemaakt op een artikel. Of dat als er een nieuwe relatie wordt aangemaakt, de desbetreffende accountmanager voor die regio wordt geïnformeerd.” 

Een eigen Exact-wolk

Met de Premium edities van Exact Online is er als het ware een eigen Exact-wolk voor elke klant, legt Xander uit. “De software is meer toegankelijk voor het uitwisselen van veel gegevens met andere software of apps. En daar maken we dankbaar gebruik van om het zakelijke leven voor onze klanten nog wat makkelijker en aangenamer te maken én vooral nog meer uit het totale ecosysteem te halen.” Zo heeft Aspect ICT bijvoorbeeld een app gemaakt voor de urenregistratie in projecten. “Boris, noemen we dat, voluit het Bouw Registratie Informatie Systeem dat inzicht biedt in uren, projecten, voorraad, rendement en kwaliteit. Het is weliswaar een standaard app, maar waarin je wel je specifieke processen kunt configureren. En uiteraard integreert Boris naadloos met Exact.”  

Periodiek analyseren

Een voordeel van het gebruik van additionele apps is volgens Xander ook dat je niet voor iedere medewerker een Exact-account hoeft aan te maken. Wel is het zaak dat je je volledige ecosysteem regelmatig monitort en bewaakt. Hierin is ook een belangrijke rol weggelegd voor Aspect ICT. “We nemen de totale zorg rondom je applicaties en ICT-infrastructuur uit handen. We zorgen ervoor dat alle voor de klant relevante mogelijkheden van de software en apps goed worden benut. We zien regelmatig dat gebruikers lang niet het volledige potentieel uit een app halen, terwijl ze er wel voor betalen. Zonde! In dat kader leggen we op periodieke basis je applicatielandschap onder een vergrootglas. Wat wordt er gebruikt en door wie? Volstaat het nog, zijn er veranderende inzichten rondom rapporten die om aanpassingen vragen of zijn er nieuwe medewerkers in dienst getreden die in aanmerking komen voor een training?” 

Aspect ICT is dus veel méér dan een leverancier van software. Profiteer ook van de kennis en expertise van de meer dan 130 specialisten van Aspect ICT en haal nóg meer uit Exact. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Premium edities van Exact Online voor uw organisatie? Vraag dan een persoonlijk adviesgesprek aan met Xander Verschuren.